Services

Erfarent rengøringsfirma i Nordsjælland & hele Storkøbenhavn

Vores personale er selvfølgelig overenskomstansat.

Leder du efter et rengøringsfirma i Nordsjælland eller Storkøbenhavn til at varetage rengøringen for dig i virksomheden eller hjemmet? Hos Sparvath har vi flere års erfaring med professionel rengøring for både privatpersoner, offentlige institutioner og virksomheder. Rengøringen foregår selvfølgelig på kundens vilkår. Læs mere om Sparvath her på siden og find den service, vi skal hjælpe dig med.

Du er naturligvis også meget velkommen til at ringe til os på +(45) 30 66 74 48, hvis du ønsker et godt tilbud på en rengøringsordning. Hos Sparvath tilbyder vi rengøring i hele Nordsjælland og Storkøbenhavn, så hvis du eksempelvis er på udkig efter kompetent rengøring i Lyngby, Gentofte eller Hellerup, står vi klar til at rykke ud.

Rengøringsfirma med grøn profil

Hos Sparvath er et af vores mærkesager at passe godt på vores miljø. Derfor bruger vi rengøringsprodukter, der er certificerede med Svanemærket, hvor det er muligt, hvilket er din garanti for en bæredygtig og miljørigtig rengøring. Derudover har vi tjek på affaldssortering og de gældende regler. Når du vælger Sparvath får du gjort rent med ren samvittighed.

Fleksibelt rengøringsfirma i Nordsjælland – Rengøring i Gentofte, Hellerup & Lyngby

Vælger du os som dit rengøringsfirma i Nordsjælland, kan du være sikker på faglært arbejdskraft, der brænder for at løse hver en opgave til perfektion. Alle vores medarbejdere taler dansk, og så sørger vi for løbende uddannelse, så du får den mest effektive rengøring. Vi er desuden et socialt bevidst firma, der yder en stor indsats i forbindelse med at fastholde og integrere personer, som ikke er i stand til at leve op til “almindelige krav” fra arbejdsmarkedet. Deres arbejdsområde bliver derfor skræddersyet.

Rengøringen foregår som et ekstra plus på dine vilkår, hvilket betyder, at vi både kan gøre rent i dags- og aftentimerne – det gælder også hverdage og weekender. På den måde tilbyder i rengøring, der er tilpasset til netop dig. Vi hjælper blandt andet:

  • Offentlige institutioner – skoler, fritidsordninger, børnehaver, sportshaver osv.
  • Virksomheder – Kontorer, kantiner, mødelokaler osv.
  • Klinikker. F.eks tandlæger.
  • Private – Huse, sommerhuse, lejligheder, flytterengøring

Skal vi også hjælpe dig?
Så giv os et kald på +(45) 30 66 74 48 og lad os aftale nærmere. Vi ser fem til at høre fra dig.

Sidebar