Referencer

Sparvath Rengørings firma har siden 2010 gjort rent på Gentofte Ungdomsskole.

Sparvath rengøring leverer en rigtig fin rengøring. Vi mødes løbende med firmaets personaleleder og dennes stedfortræder, den hyppige dialog giver mulighed for en tæt opfølgning og justering af rengøringsopgaven – til gavn for begge parter.

Alle ferier bliver udnyttet fornuftigt efter aftale, idet større rengøringsopgaver / polering af gulve / hovedrengøring af klasselokaler mv. bliver sat på dagsordenen her.

Sparvath leverer en stykke arbejde, som vidner om et personligt engagement i resultatet, hvilket vi er meget glade for på Ungdomsskolen.

Vi giver Sparvath vores bedste anbefaling.

Liselotte Søgaard
Administrativ Leder – Gentofte Ungdomsskole

Sparvath Rengøringsfirma har siden 2003 gjort rent på Ordrup Fritidscenter, fra 2008 har de tillige gjort rent på Ordrup Skole og GFO og fra 2013 yderligere på Skovshoved Skole + GFO.

Jeg har haft fornøjelsen af samarbejdet med Sparvath Rengøring og Ole Sparvath siden foråret 2016.

Sparvath rengøring leverer en rigtig fin rengøring på begge skoler. Ydelsen leveres både som synlig rengøring, idet medarbejderne er på skolen hen på formiddagen, hvor undervisningen er begyndt og de kommer igen inden GFO er lukket om eftermiddagen og som ”almindelig” rengøring efter lukketid.
Den synlige rengøring giver en uundværlig mulighed for løbende dialog om rengøringsbehovet, skolens (elevernes) rolle for god rengøring og hjælp i situationer af mere uheldig karakter.

Jeg mødes minimum hver måned med firmaets personaleleder og denne hyppige dialog giver mulighed for en tæt opfølgning og justering af rengøringsopgaven – til gavn for begge parter.
Alle ferier bliver udnyttet fornuftigt efter aftale, idet større rengøringsopgaver / polering af gulve / hovedrengøring af klasselokaler mv. bliver sat på dagsordenen her.

Jeg taler på manges vegne, når jeg kan sige, at Sparvath leverer en stykke arbejde, som vidner om et personligt engagement i resultatet, hvilket vi er meget glade for på begge skoler.

Lene Rud Christensen
Administrativ leder – Skovshoved Skole og Ordrup Skole

Sparvath Erhversrengøring aps , vores rengørings samarbejdes partner, løser vores daglig rengøring efter NIR (National Infektionshygiejniske Retningslinier), på vores klinikker i Parken, chr. Havn & Valby. Vi oplever engagement og deltagelse i vores lokaler. Vi kan varmt anbefale Sparvath erhvers rengøring Aps.

Klinikker i Parken, chr. Havn & Valby

Sidebar