Om os

Efter en del år i rengøringsbranchen grundlagde Ole Sparvath virksomheden i 2003 som i dag hedder Sparvath Rengøring ApS. Det har udviklet sig til et firma der varetager mange varierede jobs.

  • Udgangspunktet for alt vi arbejder med, er vores værdier: Engagement, kompetence og pålidelighed.
  • Sparvaths mission er at være en stabil og og kvalitetsbetonet samarbejdspartner, der skaber tilfredshed og tillid hos både vores kunder og medarbejdere.
  • Sparvaths vision er at blive én af de mest foretrukne samarbejdspartnere, når det gælder løsninger inden for professionel rengøring og vinduespolering

Vores mål er at give personlig service med høj kvalitet. Du skal som kunde hos os skal mærke forskel, når Sparvath har besøgt dig!

Vi sætter altid kompetente og stabile medarbejdere til at løse opgaverne – og det gør os til en attraktiv samarbejdspartner.

Vi følger og opfylder SBA servicenorm. Den er en fornem “værkstøjskasse” i hverdagen, og den skaber sikkerhed for vores kunder og medarbejdere. Den sikrer at vi er på rette spor m.h.t. overenskomst-og arbejdsvilkår for vores medarbejdere, kvalitetskontrol af rengøringsarbejde.

 

Sidebar