Klinikrengøring

Klinikrengøring i Storkøbenhavn

Sparvath Erhvervsrengøring har stor erfaring med udførelse af hygiejnisk rengøring på f. eks. tandlægeklinikker. Vi udfører nu både rengøring hos små tandlægeklinikker i København såvel som store klinikker med op til 20 klinikrum. Al rengøring udføres efter NIR (National Infektionshygiejniske Retningslinier), hvor vi benytter special uddannet personale til rengøringen. Sparvath Rengøring følger alle regler herunder og sikrer en tilfredstillende rengøringsprocedure hos alle tandlægeklinikker. For os er rengøring altid en professionel opgave, der skal udføres af personale, som er veluddannet heri. Det er vigtigt, at rengøringsproceduren er korrekt udført, og at der anvendes én ren klud pr. enhed, der skal rengøres, at der arbejdes fra rent mod urent, at urenheder løsnes, fanges og transporteres væk.

Kontakt os gerne på tlf. +(45) 30 66 74 48, hvor vi sidder klar til at komme med et uforpligtende tilbud på en rengøringsaftale til din klinik.

 

Klinikrengøring som forebyggende foranstaltning

Hos Sparvath ved vi at rengøringsopgaven hos tandlægeklinikker også er en forebyggende foranstaltning, som skal udføres efter infektionshygiejniske principper, således at rengøringen giver sikkerhed for ophold og brug af lokale og inventar for patient, personale og pårørende. Derfor stiller vi selv høje krav til vore medarbejderes viden om opgaven. Det betyder, at vores medarbejdere er bevidste om at der på bestemte risikopunkter altid skal rengøres, også selvom der ikke er forekomst af synligt snavs. Vores infektionshygiejniske fokus indebærer endvidere, at rengøringen
foretages i en bestemt rækkefølge, jævnfør ovenstående afsnit.

 

 

 

Rengøring af klinik med fokus på miljø

Hos tandlægeklinikker skal rengøring altid leve op til en række vigtige standarder for at sikrer hygiejnen i klinikken. Sparvath Rengøring har specialiseret sig i netop dette og tilbyder en professionel rengøring af klinikker i København og omegn. Udover at have et stærkt fokus på korrekte rengøringsprocedure ved rengøring af klinikker, har vi altid fokus på at gøre det så miljøvenligt som muligt. Derfor bruger vi udelukkende svanemærkede produkter ved vores rengøring, som sikrer en effektiv og dog skånsom rengøring i jeres tandlægeklinik.

 

Har du brug for mere viden er du naturligvis også meget velkommen til at ringe til os på +(45) 30 66 74 48, hvor vi sidder klar til at komme med et uforpligtende tilbud på en rengøringsaftale til din klinik.

Sidebar