Erhvervsrengøring København

Få erhvervsrengøring i København hos Sparvath

Sparvath tilbyder kompetent rengøring til erhverv i København K. Sparvath Rengøring er et professionelt rengøringsfirma, som har mange års erfaring med erhvervsrengøring i København Indre by. Vi har særlige kompetencer indenfor rengøring af kontorer og erhvervsmål, hvor vi blandt andet fleksible i forhold til tidspunkt for rengøring, samt dine specifikke ønsker. Hos Sparvath er det altid kvalificerede medarbejdere, der udfører opgaverne, så du kan være sikker på at kvaliteten er i top når du møder ind. Sparvaths erhvervsrengøring lever også op til Servicenormen, som sikrer at du som kunde får et godt resultat hver gang.

Du er naturligvis også meget velkommen til at ringe til os på +(45) 30 66 74 48, hvor vi sidder klar til at komme med et uforpligtende tilbud på en rengøringsaftale.

 

Kontorrengøring til private virksomheder i København

Sparvath Rengøring udfører allerede kontorrengøring for en lang række kunder i København K, og vi er derfor det ideelle valg, hvis du står og mangler et professionelt rengøringsfirma. Vi oplever at corona stadig er en udfordring for flere af vores kunder, hvilket vi gerne hjælper med ved at udfører en grundig kontorrengøring hos vores kunder. Med løbende rengøring af kontoret, enten dagligt eller efter aftale, formår vi at mindske smittefaren på dit kontor og holde hygiejnen i top. Vi udfører gerne erhvervsrengøring på dine vilkår og tilpasser vores rengøring til jeres hverdag.

Hos Sparvath Rengøring kan vi hjælper kontorer og virksomheder i København K med:

  • Daglig rengøring – vi udfører alle slags erhvervsrengøring i København K
  • Rengøring af tandkliniker ( Efter NIR) National Infektionshygiejniske Retningslinjer. Læs mere her
  • Periodisk rengøring
  • Engangsrengøring – vi udfører engangsrengøring, på minimum 4 timer.
  • Kontorrengøring – daglig service eller efter aftale
  • Hovedrengøring – vi udfører hovedrengøring på minimum 4 timer.
  • Rengøring efter håndværkere
  • Ejendomsservice – trapperengøring
  • Andre services – kontakt os gerne!

 

Erhvervsrengøring i København med fokus på miljø og kvalitet

Professionel erhvervsrengøring i København kræver den rette indstilling – og den har vi hos Sparvath. Vi benytter os udelukkende af faglært og serviceminded personale, der er engageret i at levere flotte resultater. Vi sørger løbende for at efteruddanne vores personale, så vi hele tiden er opdateret med nye metoder og arbejdsgange.

Vi har desuden stor erfaring med synlig rengøring – blandt andet på kontorer. Vi har løbende kvalitetskontrol, også efter DS/Insta 800.

Sparvath har en grøn profil og går efter at være levere en miljørigtig kontorengøring i København. Derfor benytter vi os udelukkende af svanemærkede rengøringsprodukter. Du kan altså bestille erhvervsrengøring i København med god samvittighed. Ring og få et uforpligtende tilbud på +(45) 30 66 74 48.

 

Erhvervsrengøring priser

Leder du efter priser på erhvervsrengøring? Vores priser kan variere fra virksomhed til virksomhed. Vi har gode erfaringer med at vurdere prisen i forhold til vores kunders individuelle behov. Her kan priserne nemlig variere efter virksomhedens størrelse, omfanget af opgaven eller hvis der er nogle specifikke krav til rengøring. Derudover kan vi sammen finde en samlet pris på rengøring og vinduespolering, hvis det ønskes. 

Få et tilbud på erhvervsrengøring i København

Udfyld formularen her til højre og beskriv opgaven eller omfanget. Så vender vi hurtigst muligt tilbage til dig med et uforpligtende tilbud.

Sidebar